Jocuri Gratis Online

Slot Mania

Mania aparatelor este ca un viciu pentru baieti, in special si mai putin urmat de catre fete. Nu este complicat de jucat si de castigat acest joc si de aceea poate ca acest tip de joc te va amuza si relaxa in acelasi timp. Nu este deloc greu sa joci si sa castigi acest joc, de aceea acum trebuie sa-l joci. Daca stii cum sa castigi la aparatele clasice, atunci cu siguranta vei castiga si acum acest joc. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti folosesti norocul care este de partea ta si sa apesi maneta pentru ca sloturile sa se porneasca. Mult noroc si distractie placuta!

Cum se joaca: Jocul il vei castiga numai cu ajutorul mouse-ului.

Pentru jucatorii care ne raporteaza anumite jocuri ca fiind nefunctionale, va rugam sa va asigurati ca aveti instalate ultimele versiuni ale celor mai frecvent folosite pluginuri pentru vizualizarea optima a acestor jocuri: Adobe Flash Player, Shockwave Player si Java.
» Am citit instructiunile ! Vreau sa joc Slot Mania
Iti place jocul ? Recomanda-ne : //
//

Slot Mania a fost adaugat de vlad pe 17/Jan/2013 in categoria Jocuri ca la Aparate si a fost jucat de 753 ori.

Slot Mania Suntem incantati ca ati ales Slot Mania pe sursajocuri.com, cel mai mare website de jocuri online din Romania. Daca iti place acest joc Slot Mania nu uita sa-l votezi si sa ajuti astfel la selectarea celor mai bune jocuri. Acest joc Slot Mania are urmatoarele tag-uri definite de jucatori prin intermediul cautarilor frecvente: jocuri noi, jocuri pentru copii, jocuri online, jocuri 2013, jocuri pe net, jocuri aparate, aparate online, jocuri pentru baieti, sloturieXTReMe Tracker