Jocuri Gratis Online

Pinguinul ospatar

Datoria ta este sa serveti cat mai multi pinguini si aduni cat mai multi bani pentru a putea avansa la urmatorul local si pentru a aduna cat mai multa experienta in acest domeniu.

Pentru jucatorii care ne raporteaza anumite jocuri ca fiind nefunctionale, va rugam sa va asigurati ca aveti instalate ultimele versiuni ale celor mai frecvent folosite pluginuri pentru vizualizarea optima a acestor jocuri: Adobe Flash Player, Shockwave Player si Java.
» Am citit instructiunile ! Vreau sa joc Pinguinul ospatar
Iti place jocul ? Recomanda-ne : //
//

Pinguinul ospatar a fost adaugat de admin pe 12/Jun/2012 in categoria Jocuri Gatit - jocuri de gatit si a fost jucat de 711 ori.

Pinguinul ospatar Suntem incantati ca ati ales Pinguinul ospatar pe sursajocuri.com, cel mai mare website de jocuri online din Romania. Daca iti place acest joc Pinguinul ospatar nu uita sa-l votezi si sa ajuti astfel la selectarea celor mai bune jocuri. Acest joc Pinguinul ospatar are urmatoarele tag-uri definite de jucatori prin intermediul cautarilor frecvente: jocuri gatit, jocuri pinguini, jocuri animaleeXTReMe Tracker