Jocuri Gratis Online

Parcarea masinilor in oras

Masinile sunt preferate de toata lumea indiferent de ce tip de masina este sau ce motor are. Este foarte simplu sa stii sa conduci o masina chiar si doar online. Este la fel de simplu si in realitate cu toate ca nu toata lumea are permis de conducere. Pentru cei care nu au permis, acest joc le permite sa conduca una dintre cele mai puternice masini apoi va putea sa caute un loc de parcare exact acolo unde vor. Trebuie sa poti sa parchezi masina foarte bine si sa nu o lovesti. Ai grija sa nu lovesti alta masina din trafic si sa ramai cu masina intreaga!

Cum se joaca: Cu ajutorul sagetilor poti parca masinile.

Pentru jucatorii care ne raporteaza anumite jocuri ca fiind nefunctionale, va rugam sa va asigurati ca aveti instalate ultimele versiuni ale celor mai frecvent folosite pluginuri pentru vizualizarea optima a acestor jocuri: Adobe Flash Player, Shockwave Player si Java.
» Am citit instructiunile ! Vreau sa joc Parcarea masinilor in oras
Iti place jocul ? Recomanda-ne : //
//

Parcarea masinilor in oras a fost adaugat de vlad pe 30/Jan/2013 in categoria Jocuri Parcari - jocuri cu parcari si a fost jucat de 498 ori.

Parcarea masinilor in oras Suntem incantati ca ati ales Parcarea masinilor in oras pe sursajocuri.com, cel mai mare website de jocuri online din Romania. Daca iti place acest joc Parcarea masinilor in oras nu uita sa-l votezi si sa ajuti astfel la selectarea celor mai bune jocuri. Acest joc Parcarea masinilor in oras are urmatoarele tag-uri definite de jucatori prin intermediul cautarilor frecvente: jocuri noi, jocuri parcari, jocuri 2013, jocuri onlineeXTReMe Tracker