Jocuri Gratis Online

Obiecte ascunse - Cenusareasa

Gaseste toate literele ascunse din pozele cu cenusareasa si treci la urmatorul nivel.Termina repede si vei primi bonusuri consistente ce te vor duce pe primul loc.

Cum se joaca: Se joaca cu mouse-ul.

Pentru jucatorii care ne raporteaza anumite jocuri ca fiind nefunctionale, va rugam sa va asigurati ca aveti instalate ultimele versiuni ale celor mai frecvent folosite pluginuri pentru vizualizarea optima a acestor jocuri: Adobe Flash Player, Shockwave Player si Java.
» Am citit instructiunile ! Vreau sa joc Obiecte ascunse - Cenusareasa
Iti place jocul ? Recomanda-ne : //
//

Obiecte ascunse - Cenusareasa a fost adaugat de admin pe 18/Apr/2013 in categoria Jocuri Cenusareasa - jocuri cu cenusareasa si a fost jucat de 1042 ori.

Obiecte ascunse - Cenusareasa Suntem incantati ca ati ales Obiecte ascunse - Cenusareasa pe sursajocuri.com, cel mai mare website de jocuri online din Romania. Daca iti place acest joc Obiecte ascunse - Cenusareasa nu uita sa-l votezi si sa ajuti astfel la selectarea celor mai bune jocuri. Acest joc Obiecte ascunse - Cenusareasa are urmatoarele tag-uri definite de jucatori prin intermediul cautarilor frecvente: cenusareasa, obiecte, gasesteeXTReMe Tracker