Jocuri Gratis Online

Jocurile sirenelor

Atunci cand nu salveaza marinarii de la furtunile pe care le intampina, sirenele sunt ocupate cu multe alte activitati pe care le manifesta cu prietenele lor. Acum, ele au realizat un desen pe care nu l-au colorat, ci doar l-au conturat. Daca vrei sa devii prieten bun cu ele, atunci poti sa le ajuti si sa desenezi schita desenului. Poti gasi culorile in partea de jos a desenului. Mouse-ul va aparea ca fiind o pensula cu ajutorul careia vei reusi sa colorezi fiecare bucata din desen. Marde atentie trebuie sa acorzi schitei pentru a reusi sa observi conturul tuturor desenelor. Succes si distractie placuta alaturi de desenul sirenelor!

Cum se joaca: Folisindu-te de mouse poti castiga acest joc.

Pentru jucatorii care ne raporteaza anumite jocuri ca fiind nefunctionale, va rugam sa va asigurati ca aveti instalate ultimele versiuni ale celor mai frecvent folosite pluginuri pentru vizualizarea optima a acestor jocuri: Adobe Flash Player, Shockwave Player si Java.
» Am citit instructiunile ! Vreau sa joc Jocurile sirenelor
Iti place jocul ? Recomanda-ne : //
//

Jocurile sirenelor a fost adaugat de vlad pe 09/Jan/2013 in categoria Jocuri Sirene - jocuri cu sirene si a fost jucat de 680 ori.

Jocurile sirenelor Suntem incantati ca ati ales Jocurile sirenelor pe sursajocuri.com, cel mai mare website de jocuri online din Romania. Daca iti place acest joc Jocurile sirenelor nu uita sa-l votezi si sa ajuti astfel la selectarea celor mai bune jocuri. Acest joc Jocurile sirenelor are urmatoarele tag-uri definite de jucatori prin intermediul cautarilor frecvente: jocuri noi, jocuri pentru copii, jocuri online, jocuri 2013, jocuri sirene, jocurile sireneloreXTReMe Tracker