Jocuri Gratis Online

Hockey de masa

Pentru a avansa la urmatoarele nivele tot ce trebuie sa faci este sa pui toate pucurile in gaurile respective fiecarei marimi.Grabeste-te si demonstreaza ca esti un foarte bun jucator de hockey de masa.

Pentru jucatorii care ne raporteaza anumite jocuri ca fiind nefunctionale, va rugam sa va asigurati ca aveti instalate ultimele versiuni ale celor mai frecvent folosite pluginuri pentru vizualizarea optima a acestor jocuri: Adobe Flash Player, Shockwave Player si Java.
» Am citit instructiunile ! Vreau sa joc Hockey de masa
Iti place jocul ? Recomanda-ne : //
//

Hockey de masa a fost adaugat de admin pe 27/Apr/2012 in categoria Jocuri Hochei - jocuri cu hockey si a fost jucat de 1118 ori.

Hockey de masa Suntem incantati ca ati ales Hockey de masa pe sursajocuri.com, cel mai mare website de jocuri online din Romania. Daca iti place acest joc Hockey de masa nu uita sa-l votezi si sa ajuti astfel la selectarea celor mai bune jocuri. Acest joc Hockey de masa are urmatoarele tag-uri definite de jucatori prin intermediul cautarilor frecvente: jocuri sport, jocuri hochei, jocuri hockey de masaeXTReMe Tracker