Jocuri Gratis Online

Friv

Jocurile friv sunt niste jocuri foarte amuzante si distractive. Este foarte usor sa joci un joc friv si sa-l castigi. Este simplu si usor sa reusesti chiar daca la inceput vei credea ca este plictisitor. Trebuie sa arunci mingea pe care o ai in mana acolo unde exista mai mult de 2 bile de aceeasi culoare. Este foarte simplu si cu fiecare formatie pe care o distrugi vei castiga un anumit numar de puncte si la final vei vedea in functie de punctajul final daca esti cel mai bun la acest joc sau nu. Fa tot posibilul pentru a reusi sa devii cel mai bun!

Cum se joaca: Folosindu-te de mouse poti castiga acest joc.

Pentru jucatorii care ne raporteaza anumite jocuri ca fiind nefunctionale, va rugam sa va asigurati ca aveti instalate ultimele versiuni ale celor mai frecvent folosite pluginuri pentru vizualizarea optima a acestor jocuri: Adobe Flash Player, Shockwave Player si Java.
» Am citit instructiunile ! Vreau sa joc Friv
Iti place jocul ? Recomanda-ne : //
//

Friv a fost adaugat de vlad pe 01/Feb/2013 in categoria Jocuri Friv si a fost jucat de 641 ori.

Friv Suntem incantati ca ati ales Friv pe sursajocuri.com, cel mai mare website de jocuri online din Romania. Daca iti place acest joc Friv nu uita sa-l votezi si sa ajuti astfel la selectarea celor mai bune jocuri. Acest joc Friv are urmatoarele tag-uri definite de jucatori prin intermediul cautarilor frecvente: jocuri noi, jocuri friv, jocuri 2013eXTReMe Tracker