Jocuri Gratis Online

Doamna si vagabondul

Toata lumea stie povestea Doamnei si a vagabondului! Stim ca intre cei doi s-a nascut o dragoste atat de mare incat nu a mai contat ca el a trait si crescut toata viata lui pe strazi si ca ea era o adevarata aristrocrata din inalta societate si nu stia de greutatile strazilor. Indragostitii nostri au pierdut toate litele alfabetului si nu au realizat ca s-au imprastiat peste tot. Tu trebuie sa ii ajuti sa le stranga la loc si sa le aranjezi intr-o ordine corespunzatoare pentru a forma din nou intreg alfabetul. Fii dragut si ajuta-i deoarece astfel vei reusi sa vezi cat esti de bun!

Cum se joaca: Castigi numai daca vei utiliza mouse-ul.

Pentru jucatorii care ne raporteaza anumite jocuri ca fiind nefunctionale, va rugam sa va asigurati ca aveti instalate ultimele versiuni ale celor mai frecvent folosite pluginuri pentru vizualizarea optima a acestor jocuri: Adobe Flash Player, Shockwave Player si Java.
» Am citit instructiunile ! Vreau sa joc Doamna si vagabondul
Iti place jocul ? Recomanda-ne : //
//

Doamna si vagabondul a fost adaugat de vlad pe 17/Jan/2013 in categoria Jocuri Alfabet - jocuri cu alfabet si a fost jucat de 1108 ori.

Doamna si vagabondul Suntem incantati ca ati ales Doamna si vagabondul pe sursajocuri.com, cel mai mare website de jocuri online din Romania. Daca iti place acest joc Doamna si vagabondul nu uita sa-l votezi si sa ajuti astfel la selectarea celor mai bune jocuri. Acest joc Doamna si vagabondul are urmatoarele tag-uri definite de jucatori prin intermediul cautarilor frecvente: jocuri noi, jocuri pentru copii, jocuri online, jocuri pentru cei mici, jocuri educative, jocuri 2013, jocuri pe net, jocuri alfabeteXTReMe Tracker