Jocuri Gratis Online

Descopera literele

In minunatul peisaj plin de animale sunt ascunse toate literele alfabetului.Datoria ta este sa le gasesti cat mai repede si sa aduni cat mai multe puncte.

Pentru jucatorii care ne raporteaza anumite jocuri ca fiind nefunctionale, va rugam sa va asigurati ca aveti instalate ultimele versiuni ale celor mai frecvent folosite pluginuri pentru vizualizarea optima a acestor jocuri: Adobe Flash Player, Shockwave Player si Java.
» Am citit instructiunile ! Vreau sa joc Descopera literele
Iti place jocul ? Recomanda-ne : //
//

Descopera literele a fost adaugat de admin pe 01/May/2012 in categoria Jocuri Alfabet - jocuri cu alfabet si a fost jucat de 874 ori.

Descopera literele Suntem incantati ca ati ales Descopera literele pe sursajocuri.com, cel mai mare website de jocuri online din Romania. Daca iti place acest joc Descopera literele nu uita sa-l votezi si sa ajuti astfel la selectarea celor mai bune jocuri. Acest joc Descopera literele are urmatoarele tag-uri definite de jucatori prin intermediul cautarilor frecvente: jocuri alfabet, jocuri animale, jocuri abc, jocuri alphabet, jocuri litereeXTReMe Tracker