Jocuri Gratis Online

Clubul lui Mickey Mouse

Mickey Mouse are nevoie de ajutorul tau, clubul sau are o noua locatie si datoria ta este sa il ajuti sa aleaga cele mai frumoase culori si cele mai frumoase obiecte specifice lui Mickey.

Pentru jucatorii care ne raporteaza anumite jocuri ca fiind nefunctionale, va rugam sa va asigurati ca aveti instalate ultimele versiuni ale celor mai frecvent folosite pluginuri pentru vizualizarea optima a acestor jocuri: Adobe Flash Player, Shockwave Player si Java.
» Am citit instructiunile ! Vreau sa joc Clubul lui Mickey Mouse
Iti place jocul ? Recomanda-ne : //
//

Clubul lui Mickey Mouse a fost adaugat de admin pe 10/Jun/2012 in categoria Jocuri Colorat - jocuri de colorat si a fost jucat de 1439 ori.

Clubul lui Mickey Mouse Suntem incantati ca ati ales Clubul lui Mickey Mouse pe sursajocuri.com, cel mai mare website de jocuri online din Romania. Daca iti place acest joc Clubul lui Mickey Mouse nu uita sa-l votezi si sa ajuti astfel la selectarea celor mai bune jocuri. Acest joc Clubul lui Mickey Mouse are urmatoarele tag-uri definite de jucatori prin intermediul cautarilor frecvente: jocuri colorat, jocuri mickey, jocuri mickey mouse, jocuri copiieXTReMe Tracker