Jocuri Gratis Online

Angry Birds 3

In partea a treia a celui mai popular joc gratis , pasarile furioase au mai multe puteri speciale . Vei putea alege mai multe pasarii , cu care vei putea ataca porcii sireti si ii vai putea extermina imediat. Succes la joc!!!

Cum se joaca: Acest joc se joaca numai cu mouse-ul.

Pentru jucatorii care ne raporteaza anumite jocuri ca fiind nefunctionale, va rugam sa va asigurati ca aveti instalate ultimele versiuni ale celor mai frecvent folosite pluginuri pentru vizualizarea optima a acestor jocuri: Adobe Flash Player, Shockwave Player si Java.
» Am citit instructiunile ! Vreau sa joc Angry Birds 3
Iti place jocul ? Recomanda-ne : //
//

Angry Birds 3 a fost adaugat de admin pe 18/Mar/2013 in categoria Jocuri Angry Birds, jocuri cu angry birds smartphone si a fost jucat de 2703 ori.

Angry Birds 3 Suntem incantati ca ati ales Angry Birds 3 pe sursajocuri.com, cel mai mare website de jocuri online din Romania. Daca iti place acest joc Angry Birds 3 nu uita sa-l votezi si sa ajuti astfel la selectarea celor mai bune jocuri. Acest joc Angry Birds 3 are urmatoarele tag-uri definite de jucatori prin intermediul cautarilor frecvente: Angry Birds 3, jocuri pentru copii, jocuri onlineeXTReMe Tracker